Select Page

L’alteà Zino Vreysen presenta candidatura per presidir el Comitè de Joves.

Des d’ahir dijous 25 d’agost fins diumenge que ve dia 28, una delegació alteana, encapçalada per l’edil Miguel de la Hoz, està participant a la Trobada General del Douzelage que s’està celebrant al municipi eslovè de Skofja Loka.

Com ha explicat l’edil d’Agermanaments, en este esdeveniment, Altea mostrarà als 28 municipis que formen part del Douzelage, un per cada país de la Unió Europea, els resultats de l’intercanvi musical dut a terme entre joves músics d’Altea i de Sesimbra -Portugal-; així com també Zino Vreysen, membre de la delegació alteana, presentarà la seua candidatura a presidir el Comitè de Joves del Douzelage.

La delegació alteana que participa en esta Trobada General, que té caràcter anual, està composta per l’edil esmentat, la tècnica de l’àrea, Mari Ángeles Berenguer i els tres joves que l’any 2020 van guanyar el concurs convocat per l’Ajuntament d’Altea sobre el Douzelage i que fins ara no han pogut assistir a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19, ja que va produir una interrupció d’estes reunions. Ells són: Zino Vreysen, Patricia Orozco i Víctor Ripoll.

Segons les dades aportades per l’edil, ahir va tenir lloc l’acte de benvinguda i recepció a les 28 delegacions que conformen el Douzelage i del qual Altea és membre fundador. I hui  donen inici les diferents sessions de treball que conclouran demà dissabte.

Al llarg de la Trobada General, que està tenint lloc aquest mateix matí, Altea mostrarà un power point amb els resultats de l’intercanvi musical realitzat entre joves músics de Portugal, en concret 35 membres de l’orquestra Zana Batuta de Sesimbra i 35 músics de la Banda Juvenil de la SFA; a més de presentar la candidatura a presidir el Comitè de Joves per part de Zino Vreysen.

“Pensem que Zino té el perfil adequat per al càrrec i per millorar la relació dels joves dins del Douzelage”; ha assegurat Miguel de la Hoz, que ha informat que demà, durant les conclusions d’esta 46 Trobada General de Douzelage es donarà a conèixer quina candidatura ha estat l’escollida per presidir el Comitè de Joves.

 

Pin It on Pinterest