Select Page

Una edició més, Altea estarà present en la trobada del Douzelage que tal com ha informat l’edil Vicenta Pérez Barber “enguany l’encontre general del Douzelage se celebrarà del 8 al 10 d’octubre en la localitat de Agros a Xipre i Altea estarà present, celebrant així esta trobada entre els diferents països d’Europa”.

La delegació alteana estarà formada per la regidora de Douzelage i Educació, Vicenta Pérez Barber, i la tècnica d’Educació Mª Ángeles Berenguer, que viatjaran fins a Agros representant al municipi, tal com informa l’edil. “Estarem en Agros amb molta il·lusió sobretot perquè esta és una trobada especial després de la crisi sanitària que travessem, ja que suposa el poder reprendre contactes i el poder tornar a treballar conjuntament des de les diferents localitats i nacionalitats que es congreguen anualment gràcies al Douzelage”.

“En esta edició, a causa de la pandèmia, l’assistència de membres ha sigut reduïda i el protocol d’assistència comptarà amb les mesures sanitàries corresponents en una trobada que ja havia sigut ajornada i fins i tot va canviar la seua localització inicial en Asikkala, Finlàndia, proposta per al 2022, però no per això menys productiva”, com ha remarcat Vicenta Pérez Barber, qui destaca que “encara que el nombre d’assistents d’esta edició s’ha vist reduït per a poder complir amb tots els protocols sanitaris vigents no minvarà tot el treball que es desenvolupa anualment en els congressos, un treball que a més es realitza durant tot l’any des dels diferents municipis membres del Douzelage”.

Finalment, Vicenta Pérez Barber, ha remarcat que “és tot un orgull que Altea estiga present en el Douzelage i el poder representar-lo en esta assemblea anual”.

Pin It on Pinterest