Select Page

L’àrea municipal de Comerç, Emprenedoria i Innovació Econòmica, la regidoria de Foment de l’Ocupació i la de Joventut continuen realitzant accions formatives junt a JOVEMPA i en este cas presenten les jornades “Formant Persones Emprenedores”, que tindran lloc del 16 al 19 d’octubre al Centre Juvenil d’Altea. Així ho han anunciat l´edil d´àrea, Jose Mª Borja i el President de Jovempa, Alejandro Gómez.

“Qualsevol persona interessada en estes jornades matutines i gratuïtes de formació per a emprenedors es pot inscriure a alicante@jovempa.org  o telefonant al 965 573 318”, ha detallat Borja; qui ha animat la participació amb estes paraules: “voldria animar qualsevol persona emprenedora que tinga interès a conèixer este camp, que aprofite l’oportunitat d’estes jornades gratuïtes d’una formació de qualitat, contingut ampli de diferents aspectes tant jurídics com de màrqueting i econòmics”.

“Es tocaran totes les branques necessàries per emprendre un projecte i tenint la disponibilitat de poder-ho fer a Altea, amb professionals del sector, és una bona oportunitat que reforçarà el conveni de col·laboració amb Jovempa. Vull animar tots els joves i no tan joves que s’inscriguen”. Ha conclòs Jose Maria Borja, edil de Comerç i Foment de l’Ocupació.

Per part seua, Alejandro Gómez ha agraït a l’Ajuntament la seua col·laboració i ha explicat que les jornades van dirigides a persones que vulguen emprendre un projecte per primera vegada o que fins i tot hagen emprès un projecte fa poc i estiguen en els seus primers passos. “L’objectiu d’estes jornades és donar unes pinzellades bàsiques a diferents àrees que creiem que són fonamentals per establir qualsevol tipus de projecte empresarial”, ha matisat Gómez.

Les jornades s’impartiran des de les 10:00 a les 14:00 hi s’hi donaran xicotets apunts en material laboral i legislativa; assumptes de finançament i subvencions, màrqueting i publicitat i altres àrees que es consideren fonamentals per tirar endavant els projectes.

La inscripció per als cursos es podrà materialitzar fins a una setmana abans de l’inici de les jornades i des de l’organització es convida a participar d’estes interessants jornades per a emprenedors, que de manera gratuïta, els proporcionaran el coneixement bàsic per posar en marxa els seus projectes.

Pin It on Pinterest