Select Page

El Club de Básquet Altea i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altea han organitzat unes jornades de tecnificació per a jugadors que se celebraran de l’11 al 14 d’abril, coincidint amb les vacances de Pasqua. Així ho ha explicat el regidor de l’àrea, Pere Barber, en una roda de premsa al costat del president del club, Jose Pérez Agulló, i l’organitzador d’aquestes jornades i entrenador, Georgbaiss Eduardo Vega Gualdrón.
.

Aquest campus, que se celebrarà en el Palau d’Esports d’Altea, està destinat a xiquets i xiquetes entre 6 i 17 anys, de les categories prebenjamí a júnior. El seu objectiu és fomentar l’esport durant les vacances, perfeccionar la tècnica i apostar per la conciliació familiar.

“Aquest campus era una activitat molt demandada per les mares i pares del club, perquè els seus fills continuen practicant esport durant aquestes dates i com a ajuda a la conciliació. Unes jornades a les quals es poden apuntar xiquets i xiquetes de qualsevol localitat”, ha comentat el president del club, Jose Pérez Agulló.

L’horari serà de 9.00 a 13.00 hores i el seu preu és de 50 euros. Per a inscriure’s s’ha d’enviar un correu a georgbaissevg@gmail.com o telefonar al 663450023.

“Volem donar les gràcies a l’Ajuntament i al club per donar-nos l’oportunitat d’organitzar aquestes jornades en les quals podrem practicar bàsquet, aprendre, i els xiquets i xiquetes poden aprofitar el temps lliure de les vacances”, ha recalcat l’organitzador, Georgbaiss Eduardo Vega Gualdrón.

Per la seua part l’edil d’Esports, Pere Barber, ha reiterat el suport al Club de Básquet Altea i ha animat als amants d’aquest esport a inscriure’s i tindre unes vacances actives i saludables.

 

Pin It on Pinterest