Select Page

L’activitat està destinada només per a adults

Les Regidories de Turisme i Medi Ambient han anunciat unes visites guiades amb caiac per la Badia d’Altea. Aquestes jornades d’oci es realitzaran el pròxim 10 d’agost i 24 d’agost (ruta Morro Toix), i els dies 17 i 31 d’agost (ruta Illa de l’Olla i Cala del Soio). El punt de trobada de l’activitat serà en les instal·lacions de l’empresa La Bocana Sailing Point, en el Port Esportiu Marina Greenwich. Aquestes visites tenen un aforament màxim de 24 persones i estan enfocades en la divulgació de la preservació del patrimoni natural d’Altea.

“L’activitat es troba emmarcada dins de l’eix de sostenibilitat del DTI, destacant que és una activitat turística enfocada a la preservació del patrimoni natural d’Altea, per a això és important tant la difusió com la sensibilització del patrimoni”, ha destacat l’edil de Turisme, Xelo González.

L’horari de l’activitat serà de 10.30 a 13.00 hores. L’organització informa que s’ha d’acudir 15 minuts abans. El departament de Turisme recorda que per a l’activitat s’ha d’emportar el següent equipament: vestit de bany, escarpins, gorra, protector solar o roba adequada per a protegir-se del sol i aigua

Per a participar en l’activitat és necessari realitzar una reserva al correu touristinfo@altea.es, al número de telèfon 96 584 41 14 o acudint a l’oficina de Turisme, situada al carrer Sant Pere 14.

Com a responsable d’àrea de Medi Ambient, Jose Orozco ha declarat que “l’activitat busca posar en valor alguns dels enclavaments naturals de la Badia d’Altea, com ho són les magnífiques parets i penya-segats del Morro de Toix o el monument natural de la Cala del Soio, a través de divulgació i l’educació ambiental”, ha destacat l’edil.

Els departaments de Turisme i Medi Ambient expliquen que “l’objectiu de la visita és informar, sensibilitzar i educar adequadament als usuaris de la platja, sobre els ecosistemes i espais naturals sensibles pròxims, a un radi de 2 km, a la platja i animar-los conéixer els valors ambientals, culturals i turístics d’aquest entorn, per a actuar i relacionar-se amb ell d’una manera responsable”.

Pin It on Pinterest