Select Page

L’actuació té un cost de més de 65.000€ i ha sigut finançada per la Diputació d’Alacant.

Ahir s’iniciava el projecte de restauració del paviment de parquet de la pista esportiva del Palau d’Esports Vila d’Altea. Una actuació de millora que du a terme l’empresa Mondo Ibérica S.A. i el cost d’execució del qual és de 65.218,87€. Segons les dades ofertes per l’edil d’Esports, Sara Soler.

Com ha apuntat la regidora, “es tracta dʻuna actuació necessària ja que després de 16 anys dʻús de la pista necessitava una restauració, que en este cas consisteix en ganivetat, envernissat i renovació de les línies de marcatge dels esports que es practiquen en esta pista”. Cal no oblidar que el Palau d’Esports era inaugurat el 2007 i des de llavors ha sigut utilitzat per milers d’esportistes en centenars de tornejos duts a terme en esta pista.

Sara Soler ha explicat que es tracta d´una obra subvencionada per la Diputació Provincial d´Alacant, a través del programa +esport i el termini d´execució de les obres és d´un mes.

En paraules de Soler, totes les obres són incòmodes per les molèsties que causen i en este cas hem hagut de planificar i compaginar amb la pista el Poliesportiu la pràctica de l’esport durant el període de temps que dure l’actuació, però com en tota millora, una vegada finalitzada, haurà valgut la pena perquè tindrem una pista en perfecte estat d’ús i adequada a les necessitats actuals; com així ha passat amb la Piscina Municipal, que en estos moments es troba a ple rendiment amb fins i tot llista d’espera per a algunes classes que s’imparteixen”.

Pin It on Pinterest