Select Page

Dissabte passat tenia lloc a la Badia d’Altea la quarta prova del Trofeu 5 Clubs 2023. Finalitzada la prova, els regidors d’Esports, Pere Barber i de Turisme, Xelo González, participaven al lliurament de premis als guanyadors del Trofeu.

Amb vent del sud amb una intensitat entre 6 i 8 nusos es tenia lloc la eixida a les 11.30 hores per desenvolupar un recorregut costaner que unia les piscifactories d’Altea i Calp, amb final als voltants del Club Nàutic Campomanes.

La navegació va ser competida durant el major temps de durada de la regata, navegant a 8 i 9 nusos, fent de la jornada una activitat divertida i relativament ràpida.

“Ítaca” del R.C.N. Calp, va ser la primera embarcació a creuar la línia d’arribada, escurçada a escassos segon de l’embarcació Limbo II del C.N. Altea a la Classe ORC A; sent la tercera posició per a l’embarcació “Jeffertje II” del R.C.N.Calpe.

A la Classe ORC B, la competició acabava amb la primera posició per al “TeamTac” del R.C.N. Dénia; 2a posició per al “Tanit IV Medilevel” del R.C.R. Alacant i l’Aurora del R.C.N. Calp tancava el pòdium de la Classe.

Pel que fa a la classificació del grup ORC OPEN, quedava en 1a posició “CABUT” de C.N. Altea, en 2n lloc “CHRONO” i en 3er. lloc “ORIOLÉ”, aquestes dos darreres embarcacions del C.N. Campomans.

El lliurament de Trofeus es realitzava al saló social del Club i hi participaven els regidors Xelo González i Pere Barber; Caritat Gimeno de la F.V.C.V i José Martínez, en representació de la Subdelegació de Defensa d’Alacant i de la Comandància Naval d’Alacant.

Tancava l’acte el president del Club, Juan Carlos Eguiagaray.

 

Pin It on Pinterest