Select Page

Dos joves alteans, Salvador Iglesias i Adrián Muñoz, participaran en el projecte ‘Digital Marketer’ dins del programa europeu Erasmus+. El regidor de Projectes Europeus, Joventut i Noves Tecnologies, Germán Manjón, ha rebut als dos joves en la seu de EuroAltea, l’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament d’Altea, per a acomiadar-los abans de partir cap a Alijó, Portugal, a aquesta trobada que se celebrarà del 12 al 18 de setembre.

Aquesta nova mobilitat brindarà l’oportunitat als dos alteans, al costat d’altres joves de Portugal, Itàlia, Bulgària, República Txeca, Romania i Lituània, amb un total de 21 participants, de compartir experiències sobre el màrqueting digital. Tractaran què és, com funciona, i de quina manera aquesta eina pot ser útil en la cerca d’ocupació, proporcionant-los destreses i habilitats dins del món digital.

Aquest projecte s’emmarca en el programa Erasmus+ i té com a objectiu treballar sobre els diferents aspectes del màrqueting digital perquè els joves i els treballadors juvenils entenguen millor aquest sector i el seu gran potencial. Concretament, el projecte pretén augmentar les competències digitals dels joves i professionals participants en l’àmbit del màrqueting. A més, les activitats i trobades a realitzar durant aquesta mobilitat permetran el descobriment d’eines i instruments específics per a la formació juvenil en aquest àmbit.

“Dins dels nostres objectius es troba acompanyar a la joventut en el seu desenvolupament tant personal com professional, i el programa Erasmus+ proporciona una eina única per a aquest fi. Aquest tipus de projectes innovadors i creatius constitueixen una oportunitat per a la joventut d’aprendre de manera no formal. De fet, aquests sis dies de formació en un entorn internacional els prepararà la seua entrada al món laboral descobrint una professió de gran demanda que creix cada vegada més”, afirma el regidor Projectes Europeus, Joventut i Noves Tecnologies, Germán Manjón.

Totes les mobilitats juvenils són finançades pel programa europeu Erasmus+ del qual ja han participat 220 joves alteans. Qualsevol interessat pot contactar amb l’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament, EuroAltea, o en el correu europa@altea.es.

 

Pin It on Pinterest