Select Page

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea ha posat en marxa un Fòrum Jove i un Mini Fòrum Jove amb l’objectiu de donar veu a la joventut i crear un esdeveniment que servisca com a punt de trobada, on puguen relacionar-se, conéixer-se i gaudir d’un oci diferent els i les joves alteans.

” Amb aquesta iniciativa volem que la joventut s’expresse amb llibertat i ens de les seues opinions, idees, suggeriments. Que formen part d’una comunitat i s’involucren en la vida d’Altea, que facen proposades perquè des de l’Ajuntament puguem implementar accions. Aquests fòrums són òrgans participatius que esperem que tinguen una gran acceptació”, ha comentat Germán Manjón, regidor de Joventut d’Altea.

El Fòrum Jove, destinat a la joventut de 18 a 30 anys, serà el 6 d’octubre a les 19.00 hores en el Centre Juvenil. L’accés serà mitjançant invitació que es pot recollir des de hui mateix en el propi centre. La jornada se centrarà és escoltar la visió que la joventut alteana té sobre el futur, les seues inquietuds, dubtes… Després d’ella, hi haurà un picaeta, música i activitats per a conéixer-se millor.

El Mini Fòrum Jove serà dos dies abans, el 4 d’octubre a les 17.30 hores, i està destinat a la joventut de 14 a 18 anys. També es parlarà de futur, per a veure la visió dels més xicotets i com afronten els pròxims anys i escoltar les seues propostes a l’hora de realitzar polítiques juvenils. La invitació a aquest acte es troba en el QR del cartell.

Pin It on Pinterest