Select Page

L’edil de Joventut, Marta Lloret, comunica que el divendres 27 d’agost, a les 17h al Centre Cultural Juvenil d’Altea, tindrà lloc el II Fòrum Jove d’Altea.

Com ha indicat Lloret, el Fòrum Jove és un òrgan de participació juvenil en el qual es debat i proposa idees per millorar les polítiques públiques en matèria de Joventut. I el motiu de convocar processos participatius en la programació juvenil naix de l’estratègia integrada en el I Pla Jove d’Altea aprovat este any 2021.

“En el document del Pla Jove es va fer especial èmfasi en la necessitat d’incorporar gradualment propostes consensuades amb la ciutadania jove. És per això que la metodologia Fòrum Jove, proposada per l’IVAJ, s’ha consolidat com un mecanisme dinàmic i divertit en el qual la joventut pot aportar el seu punt de vista “; explica Marta Lloret.

La iniciativa comptarà amb la direcció de l’empresa d’investigació social Likert per dinamitzar, dirigir i recollir les propostes d’este procés participatiu. Carles Móra, director de Likert, recorda que “la participació ciutadana no és només un dret, sinó un deure com a ciutadans per participar de manera activa en la vida pública. La forma de divertir i com la joventut vol passar el seu temps lliure és, sense cap dubte, un dels grans interessos per part de la població jove”.

Al Fòrum Jove es proposaran milers d’opcions que es puguen dur a terme, ja siga des de la pròpia regidoria o a través d’altres mecanismes. Per a participar hi ha que inscribirse’s a joventut@altea.es o telefonant al 627 472 083.

Des de la regidoria s’anima a la participació i s’informa que l’accés al Centre Cultural Juvenil serà per la Plaça dels Esports i l’entrada principal de la Ciutat Esportiva.

En paraules de Marta Lloret, “com a regidora de Joventut, estic molt orgullosa que la gent jove seguisca participant en les diferents activitats i accions que proposem, de les que moltes ja són idea d’elles i ells mateixos. Esperem continuar treballant de forma conjunta amb la població juvenil i que ells i elles tinguen el poder de decidir en este II Fòrum Jove, indicant quin és l’oci pel qual aposten, quines idees volen portar endavant i, fins i tot, si tenen projectes en els que puguem ajudar. Que no tinguen cap dubte en que estarem al seu costat i posarem els recursos que ens siga possible per ajudar”.

 

 

Pin It on Pinterest