Select Page

La mostra es podrà visitar fins al 8 de setembre

L’alumnat de l’escoleta d’estiu del Centre d’Estudis Gea Academy, xiquetes i xiquets entre 3 i 9 anys, van visitar durant dos dies l’Arxiu Municipal per a conéixer l’edifici i les funcions d’aquest centre públic. A més, els xicotets estudiants van crear una instal·lació creativa anomenada ‘Caixes de Memòria, espais i records’.

“Els i les xiquetes han recorregut l’arxiu i han conegut les tasques i funcions que allí es desenvolupen”, ha explicat la responsable municipal de l’arxiu, la regidora de Cultura, Pepa Pérez.

Aquesta activitat de l’escoleta és un projecte artístic on l’alumnat ha seleccionat diversos materials per a confeccionar un objecte artístic. Mitjançant les Caixes de la Memòria, cada xiqueta o xiquet, posa en relació els seus records personals i familiars i els vincula amb el passat, present i futur d’Altea.

La instal·lació artística, fruit d’aquest treball, quedarà exposada a la sala de consulta de l’Arxiu Municipal i serà visitable fins al 8 de setembre, de dilluns a divendres, en horari d’11 a 14 h, per tot aquell que estiga interessat. Ha informat l’edil de Cultura, Pepa Pérez.

L’Arxiu Municipal d’Altea està situat al carrer la Vila Joiosa, s/n-Plaza Ventura Martí, ha informat Pere Soler, responsable de l’Arxiu Municipal.

Pin It on Pinterest