Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de les regidories de Turisme i Noves Tecnologies, ha llançat una nova enquesta ciutadana per a recopilar informació dels veïns i veïnes del municipi en entorn del projecte de Destinació Turística Intel·ligent. El Consistori busca, tal com fera l’any passat, que la ciutadania a través de la seua experiència i opinió contribuïsca a fer de la localitat un lloc més sostenible i amb una millor qualitat de vida.

Aquesta nova enquesta, destinada a residents, serà anònima i servirà per a conéixer la satisfacció respecte als serveis que ofereix Altea. “Els resultats obtinguts, igual que en la qual es va realitzar l’any passat, serveixen per a promoure accions que donen resposta a les necessitats reals i avaluar alguns dels serveis actuals en matèries com són l’accessibilitat, la mobilitat urbana, el manteniment, la qualitat de vida, etc.”, ha comentat la regidora de Turisme, Xelo González.

“Les enquestes en línia són una forma ràpida i molt eficaç de poder conéixer les opinions de la ciutadania que és conscient de la necessitat d’obtindre dades per a així posar en marxa projectes i noves polítiques”, ha comentat el responsable de Noves Tecnologies, Pere Barber.

Des de l’Ajuntament d’Altea s’anima a la ciutadania a participar d’aquesta iniciativa que contribuirà a millorar l’oferta turística, especialment la cultura, el medi ambient, l’oferta nàutica i de ciclisme, i incrementarà la qualitat de vida de residents i visitants, adaptant millor les necessitats dels turistes.

L’enquesta es pot emplenar en el següent enllaç: https://forms.gle/orHqEhgHrNmB4jzn7

 

Pin It on Pinterest