Select Page

El regidor de Projectes Europeus, Joventut i Noves Tecnologies de l’Ajuntament d’Altea, Germán Manjón, ha rebut a Victoria Guillén, jove alteana de 23 anys que forma part del projecte europeu YAMAG, que tindrà lloc a Bucarest, (Romania), en el marc del programa Erasmus+. Aquest és el segon curs de formació en el qual participa Victoria, després d’haver liderat el projecte Low No Habite a Bulgària al març 2023.

El congrés del projecte YAMAG es desenvoluparà entre el 19 i el 29 de setembre de 2023, on la jove col·laborarà en la coordinació del projecte i en curs de formació en qualitat de representant de l’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament, EuroAltea. El projecte YAMAG s’estén durant un període de 24 mesos en què s’organitzaran un total de quatre sessions amb la finalitat de complir els objectius definits pel projecte.

Victoria Guillén, al costat de joves de diferents nacionalitats, participarà en diverses activitats per a debatre i fomentar la participació juvenil en la vida democràtica. L’objectiu del curs és dotar d’eines i millorar les competències dels joves perquè augmenten la seua participació política en el procés de presa de decisions. Aquest projecte té diverses fases, una d’elles va concloure el passat 6 de setembre amb el Focus Group, on diversos col·lectius institucionals i associacions juvenils van participar en un debat amb l’objectiu principal de fomentar i impulsar la participació dels joves en la nostra comunitat locals.

“La veu dels joves és crucial per a la democràcia tant al nivell local com al nivell europeu. Ens complau veure que els nostres joves tenen la possibilitat de formar part de projectes que faciliten i impulsen la seua participació en la vida de la seua comunitat. Aquest curs de formació, organitzat dins del programa Erasmus+, és finançat per la Unió Europea. Des de l’Oficina de Projectes Europeus, treballem diàriament per a poder oferir més oportunitats reals als nostres joves”, afirma Germán Manjón, regidor de l’Oficina de Projectes Europeus, Joventut i Noves Tecnologies de l’Ajuntament d’Altea.

Totes les mobilitats juvenils són finançades pel programa europeu Erasmus+; Altea compta amb més de 220 joves que han viscut aquesta experiència. Per a més informació sobre les activitats de l’Oficina de Projectes Europeus, EuroAltea, pots contactar en el correu europa@altea.es, o seguir-la en @euroaltea.

Pin It on Pinterest