Select Page

Aquesta activitat s’emmarca dins del programa Erasmus+ que en la localitat es gestiona des de l’Oficina de Projectes Europeus EuroAltea

Un grup de cinc joves alteans es desplaçaran a la Valtoare, Bran a Romania per a participar en el programa de mobilitat juvenil Pro-Fessional Youth in Work amb la finalitat de desenvolupar noves competències en la cerca d’ocupació. Aquesta acció s’emmarca dins del programa Erasmus+, que es gestiona a Altea des de l’Oficina de Projectes Europeus EuroAltea, i està liderat per l’associació Innovation Educational Lab.

L’activitat es desenvoluparà del 4 al 14 de febrer, i Adrián Muñoz, Alba Zaragoza, Paula Zaragoza, Thibault Tomas Raphael i Carlos García la duran a terme al costat de joves de huit regions europees més: Grècia, Bèlgica, Geòrgia, Itàlia, Romania, Ucraïna, Eslovènia i Lituània.

L’objectiu d’aquesta acció és augmentar les competències en la cerca d’ocupació mitjançant la participació en diferents sessions sobre marca personal, comunicació, com redactar un bon CV i una carta de presentació que ajudaran els joves a adquirir les competències necessàries per a entrar sense problemes en el mercat laboral.

“L’accés al mercat laboral és difícil, i és important que des de joves desenvolupen habilitats per a la cerca de l’ocupació. Aquest projecte continua posant als nostres estudiants en l’avantguarda europea, perquè aprenen noves habilitats, practiquen idiomes, coneixen altres llocs, cultures i es relaciones amb la joventut d’altres països del continent. Una oportunitat única que els obrirà nous horitzons a l’hora d’eixir al mercat laboral i continuar llaurant-se el seu futur”, ha comentat la regidora de Projectes Europeus, Maria. A. Laviós.

Les activitats que desenvoluparan durant aquesta mobilitat se centren en jocs de rol i simulacions, activitats orientades a mètodes i objectius, presentacions i activitats dirigides pels participants, activitats per a dinamitzar i reforçar l’equip, per a trencar el gel, presentacions i discursos en públic, activitats de reflexió i autoreflexió i de comunicació.

L’idioma principal del desenvolupament de les activitats serà en anglés pel que els estudiants no sols aprendran noves tècniques i coneixeran la cultura i patrimoni d’un altre país, sinó que també milloraran i posaran en pràctica els seus coneixements d’anglés.

Totes les mobilitats per a joves i cursos de formació dins del programa Erasmus+ són completament finançats pel programa i gestionades des de l’Oficina de Projectes Europeus EuroAltea que dirigeix Maria.A. Laviós.

Pin It on Pinterest