Select Page

Aquest Pla Parcial suposa la construcció de fins a 1.220 habitatges, 168 de protecció publica de les que la meitat seran de propietat municipal i es destinaran a fins socials

L’Ajuntament insta l’urbanitzador a tornar a passar la quota voluntària als propietaris amb deutes per a evitar el constrenyiment amb recàrrec

El Pla Parcial Belles Arts d’Altea iniciarà les seues obres en breu, així ho ha anunciat el regidor d’Urbanisme Jose Orozco després de que el mes de maig s’aprovara definitivament els projectes d’urbanització d’aquest pla i la seua posterior publicació en el BOE el 30 de maig.

Després de la publicació en el BOE s’han iniciat els terminis del desenvolupament del programa d’actuació, havent de començar les obres el mes de novembre de 2023. El seu termini d’execució serà de 18 mesos.

Davant la imminent posada en marxa de les obres, el Consistori ha instat l’agent urbanitzador, Promocions i Finances S.L., que, degut el temps que ha portat obtindre les autoritzacions per a l’aprovació dels projectes, aquells propietaris que encara tenen pendent d’abonament la primera quota d’urbanització, tinguen un nou termini de pagament voluntari, perquè no puguen tindre un constrenyiment, que suposaria un recàrrec en el cost.

Les obres d’urbanització del Sector Belles Arts residencial comptaran amb un gran nombre de nous solars edificables que podran albergar fins a 1.220 habitatges de les quals 168 seran de protecció pública, i d’aquestes el 50% seran de titularitat municipal.

“El Pla Parcial Belles arts serà una realitat en poc temps, perquè si no passa res al novembre començaran les seues obres, una molt bona notícia per a Altea. Seran més de 1.200 els habitatges que albergarà aquesta zona d’expansió de la localitat, però sobre tot és important el nombre d’habitatges de protecció pública, perquè contribueixen a temperar el mercat de sòl en un context de major demanda d’habitatge. La meitat d’elles seran de titularitat municipal, i es destinaran a fins socials”, ha comentat Jose Orozco, regidor d’Urbanisme.

Pin It on Pinterest