Select Page

L’Ajuntament informa que s’ha subscrit l’acta d’inici de les obres, moment a partir del qual l’agent urbanitzador, Promocions i Finances S.L, pot començar amb els treballs de desbrossament per al replanteig de viaris i parcel·les.

Cal recordar que les obres devien començar en els 6 mesos següents a l’aprovació definitiva dels projectes d’urbanització, publicats al BOE el passat 30 de maig.

D’altra banda, el Consistori va instar l’agent urbanitzador que, a causa del temps que va portar a obtenir les autoritzacions per a l’aprovació dels projectes, aquells propietaris que encara tingueren pendent d’abonament la primera quota d’urbanització tingueren un nou termini de pagament voluntari.

Les obres d’urbanització del Sector Belles Arts residencial comptaran amb un gran nombre de nous solars edificables que podran albergar fins a 1.220 habitatges dels quals 168 seran de protecció pública, i aquests pràcticament el 50% seran de titularitat municipal.

 

Pin It on Pinterest