Select Page

 

L’Equip de Govern aprova el projecte d’urbanització definitiu del sector Belles Arts a la Junta de Govern celebrada el passat dimarts 2 de maig

S’inicien els terminis del programa per dur a terme l’obra d’urbanització del Pla Parcial Belles Arts, després de l’aprovació del projecte d’urbanització i la programació. Així ho ha informat l’edil d’Urbanisme, Jose Orozco, que ha explicat que fins ara existia la reclassificació del sòl; l’ordenació detallada que data del 2012 i la reparcel·lació inscrita el 2013.

El responsable municipal d’Urbanisme ha recordat que “el projecte d’Urbanització es va aprovar provisionalment al maig del 2020 i que, quan es va sotmetre a informació pública, la companyia subministradora de l’energia (Iberdrola) va establir que el punt de connexió havia de ser la sub- estació de la Nucia com a nou condicionant”; a això ha afegit que este fet ha endarrerit l’aprovació definitiva del Projecte d’Urbanització. L’urbanitzador ha hagut de redactar el projecte del traçat de les línies elèctriques d’alimentació del sector i tramitar els informes favorables d’altres administracions com ara el Ministeri, Diputació i l’Ajuntament de La Nucía, ja que el recorregut va per la carretera comarcal i travessa la autopista”.

En paraules d’Orozco, “és un Pla Parcial necessari per al poble d’Altea, per la necessitat de borsa d’habitatges que s’incrementaria en 1.220 habitatges aproximadament; 168 serien habitatges de protecció pública, sent l’Ajuntament propietari de 3 parcel·les, cosa que ajudarà a l’accés de l’habitatge dels nostres joves. A banda es generarà activitat i llocs de treball tenint en compte que el sòl disponible actualment està pràcticament esgotat”.

D’altra banda, “l’estat de consolidació del sector és un fet amb el desenvolupament dels dotacionals, com ara la Universitat de BBAA o el Palau d’Arts, així com la propera construcció del Centre de Dia, tan necessari per als nostres majors”; ha conclòs l´edil.

 

Pin It on Pinterest