Select Page

Les inscripcions s’obriran el pròxim 11 de setembre i finalitzaran el 22 de setembre

L’Ajuntament d’Altea, a través de la seua Regidoria d’Esports, ha presentat una nova edició de les ‘Escoles Esportives Municipals’. Per al curs 2023/2024. Les inscripcions s’obriran el pròxim 11 de setembre. El departament ofereix 12 modalitats o disciplines. Així ho ha anunciat l’edil de l’àrea, Sara Soler.

La regidora d’Esports, Sara Soler, ha afirmat, “les escoles esportives d’Altea es duen a terme des de fa molts anys, és una bona manera d’iniciar-se i formar-se en l’esport. L’esport inculca uns valors de companyerisme, cohesió i cooperació, uns valors que són un regal per als xiquets i xiquetes.”.

El període de matriculació arrancarà l’11 de setembre i finalitzarà el 22 de setembre. El departament ofereix les següents modalitats: escacs, voleibol, futbol, futbol sala, handbol, gimnàstica rítmica, bàsquet, ciclisme, hapkido, taekwondo, pilota valenciana i tennis taula.

La matrícula es podrà formalitzar a partir de les 08.00 hores fins a les 13.00 hores, en els dies indicats, tant de manera en línia com presencial en l’oficina de la Regidoria d’Esports, situada en el Centre Juvenil. La regidoria recomana realitzar la matrícula de manera presencial per a agilitzar el tràmit, sobretot si és la primera vegada que participen en les escoles. Les inscripcions tenen un cost anual de 141, 12 euros.

Per a més informació, les persones interessades poden posar-se en contacte amb la Regidoria d’Esports, a través del número de telèfon 965 84 13 34,  a l’adreça de correu electrònic deportes@altea.es o acudint presencialment a l’oficina del Centre Juvenil.

“A més, amb la clausura dels cursets d’estiu, anime a tots els xiquets i xiquetes a continuar practicant l’esport que ha realitzat aquest estiu. Des de la regidoria estem buscant més modalitats esportives per a oferir i aconseguir que la majoria dels xiquets i xiquetes del municipi practiquen algun esport”, ha finalitzat Sara Soler.

Pin It on Pinterest