Select Page

Del 13 al 30 de setembre romandrà obert el període d’inscripció per practicar esport a través de les Escoles Esportives Municipals. Així ho ha informat l’edil d’Esports, Pere Barber, qui ha anunciat que l’activitat d’estes Escoles donarà inici el proper 4 d’octubre.

A les oficines del Centre Cultural Juvenil, en horari de 08:00 a 13:00h de dilluns a divendres, o mitjançant el mail altea.deportes@cv.gva.es es podran materialitzar estes inscripcions. Les inscripcions es formalitzaran una vegada signada i pagada la sol·licitud d’inscripció i autorització.

A l’igual que en la passada edició, els esports que es podran practicar són: Handbol, Futbol, ​​Futbol Sala, Bàsquet, Voleibol, Pilota Valenciana, Gimnàstica Rítmica, Tennis Taula, Hapkido, Taekwon-do ITF i Wing-kids Kung Fu.

Segons ha indicat l’edil d’àrea, “l’elecció de l’esport que es vulga practicar estarà condicionada a un rigorós ordre d’inscripció; és a dir les places disponibles s’aniran ocupant per ordre fins completar-se”.

El preu de la matrícula és de 15 € que s’abonaran a l’ajuntament en un únic pagament i la quota d’assistència als cursos dependrà de cada modalitat. A partir del segon curs es podrà gaudir de descomptes.

Més informació al telèfon 965.841.334 o a les oficines del Centre Cultural Juvenil de 08:00 a 13:00h.

Pin It on Pinterest