Select Page

La Regidoria d’Esports ha invertit 12.995,71€ en els uniformes

Les escoles esportives municipals comptaran amb una nova indumentària que lluiran en aquesta present temporada en les seues respectives competicions. La Regidoria d’Esports ha invertit 12.995,71€ en els uniformes, així ho ha anunciat l’edil de l’àrea, Pere Barber.

“Hem fet uniformes nous per a totes les escoles esportives, com la de futbol, handbol o bàsquet, entre altres. La indumentària té el logo de les escoles municipals, el logo de la Regidoria d’Esports en la part davantera i la marca de Visit Altea en la posterior”, ha explicat Barber.

Les samarretes lluiran la senyera (franges roges i grogues, els colors de la bandera i l’escut del municipi) amb pantalons de color negre. També el departament ha dotat de xandalls de color taronja amb detalls de color negre als xiquets i xiquetes de les escoles. I en cas dels porters de futbol i futbol sala, la samarreta és de color rosa.

“Els xiquets i xiquetes lluiran els nous uniformes en la pròxima Gala de l’Esport, on es reconeixeran els assoliments del nostre esport i reunirem la família esportiva alteana, amb l’objecte, de fomenten l’esport i els seus valors com a treball en equip, la companyonia, o l’esforç”, ha finalitzat el regidor d’Esports d’Altea, Pere Barber que ha convidat a la ciutadania a acudir a l’esdeveniment. La gala tindrà lloc el pròxim 14 d’octubre a les 20 hores.

Pin It on Pinterest