Select Page

Hui s’obri el termini d’inscripcions per a les Escoles d’Estiu 2024 del Club Nàutic d’Altea, que comptarà amb una gran varietat de cursos de vela i multiactivitat nàutica per a adults, xiquets i xiquetes.

L’escola del CN Altea, homologada per la FVCV, posa a servei de la població alteana i els municipis limítrofs, el seu programa esportiu, instal·lacions, embarcacions i personal tècnic esportiu per a un estiu inoblidable; segons fonts del Club, que ha indicat que com cada any, se celebraran diferents programes i cursos adaptats segons l’edat i les necessitats de cada alumne, amb un sistema d’aprenentatge divertit i continu.

Escola de Grumets: Amb l’objectiu d’apropar a la mar, als xiquets i xiquetes, des de la més primerenca edat, 5 a 8 anys, mitjançant el coneixement pràctic i la diversió. Es fomenta el companyia, les bones pràctiques marineres, el respecte pel medi ambient i tot en un ambient segur. Cursos quinzenals de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores, disponibles de l’1 de juliol al 23 d’agost.

Escola de Timonels: multi activitat destinada a xiquets i xiquetes de 8 a 14 anys, que es podran iniciar en diverses disciplines de la nàutica esportiva, com la vela, el caiac, el SUP, la natació, la pesca, el snorkel i el windsurf, tot de manera variada i molt dinàmica, perquè a finals del curs hagen adquirit destresa en totes i cadascuna de les disciplines. Són cursos mensuals de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores. Disponibles del 24 de juny al 23 d’agost.

Per segon any consecutiu, l’escola de Timoneles tindrà entre les seues activitats l’Aula Mediambiental, un programa de conscienciació on es realitzaran activitats teòriques a l’aula, identificació d’espècies al mar amb prismàtics i a les classes de snorkel, recollida de residus i molt més.

Curs de Vela Iniciació: per aprendre a navegar a vela des de zero fins al control absolut de l’embarcació, per a totes les edats i nivells. Els alumnes aniran acompanyats de monitor a bord. Després de completar este curs setmanal es podrà fer un curs de perfeccionament. Curs setmanal, de dilluns a divendres de 11.00 a 14.00 hores, disponibles del 24 de juny al 30 d’agost.

Curs de Perfeccionament Optimist: amb les nocions bàsiques d´este curs, els alumnes podran perfeccionar i governar una embarcació, acompanyats d´un monitor a bord d´una pneumàtica que aniran guiant els seus passos. Curs setmanal per a majors de 8 anys a Optimist o RS Tera, de dilluns a divendres de 11:00 a 14:00 hores.

Curs de Perfeccionament Vela Lleugera: amb este curs, els alumnes podran perfeccionar i governar una embarcació de vela lleugera. Durant la formació, un monitor a bord d´una pneumàtica anirà guiant l´aprenentatge dels alumnes. Cursos setmanals per a majors de 14 anys en vaixells dobles o individuals, en funció de les necessitats de cadascú: RS VISION – RS FEVA – 420. Horari de dilluns a divendres d’11:00 a 14:00 hores.

Curs de Vela Iniciació Creuer: amb este curs podreu adquirir les nocions bàsiques de maneig i trimat d’una embarcació. És un curs adreçat a adults i grups reduïts, de 5 persones més el tècnic a bord. Classes setmanals de dilluns a divendres de 11.00 a 14.00 hores en torn de matí o de 16.00 a 19.00 hores en torn de vesprada.

Curs de Vela Perfeccionament Creuer: si ja has provat el curs de Creuer iniciació, este curs és idoni per poder assentar i aprofundir més en la tècnica, maniobres i altres coneixements adquirits al curs anterior. Segueix el mateix format: una setmana i un grup reduït. Classes setmanals de dilluns a divendres de 11.00 a 14.00 hores en torn de matí o de 16.00 a 19.00 hores en torn de vesprada.

Curs de Vela Llops de mar: aquest curs pretén iniciar l’alumne a la navegació a vela, amb un aprenentatge continu durant tot l’estiu. L’objectiu és aficionar, començarem des de l’inici fins on s’hi puga arribar. És una opció perquè l’usuari durant l’estiu puga tenir una pràctica continuada i done peu a poder embarcar a l’hivern. Un curs adreçat a adults amb classes de vesprada, de 16:00 a 19:00, dos dies per setmana.

Més informació i inscripcions a https://www.cnaltea.com/cursos/cursos.php?ln=sp&ms=45

Pin It on Pinterest