Select Page

L’eixida de la prova 10k serà a la Plaça dels Esports a les 9.00 hores

La Regidoria d’Esports, regida per Pere Barber, ha anunciat que les inscripcions de la tradicional carrera popular 9 d’Octubre estan obertes. Els corredors que desitgen escriure’s a la 28 edició hauran d’accedir al codi QR del cartell o a la següent web: www.grupobrotons.es. On es troba el reglament de la prova 10k.

El responsable municipal d’Esports ha assenyalat: “l’horari d’eixida de la carrera serà les 9 h per a evitar les hores de més calor”. El lloc d’eixida tornarà a ser la Plaça dels Esports: “es tracta d’un lloc ample per a realitzar tant l’eixida com l’arribada de la prova, a més, enguany el circuit serà homologat per la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana”, va afegir l’edil Barber.

La prova tindrà un total de 10 km i al ser homologada, els temps registrats pels esportistes seran vàlids en la Federació per a poder presentar-se a altres proves. El recorregut serà el següent: Eixida – Plaça dels Esports > C/ Raspall > Av. Jaume I > C/ Pont de Montcau > Passeig Mediterrani > C/ Sant Pere > Entrada Port Marítim > Av. del Port > Carretera de l’Albir > Camí Vell d’Altea > C/ J.S. Bach > Carretera de l’Albir > C/ Sant Pere > Paseo Marítim > Plaza d’Europa > Passeig Platja de l’Espigó > Camí de l’Algar > Camí de l’Institut > C/ La Tella > Meta – Plaça dels Esports.

Segons els detalls aportats per Pere Barber, el circuit actual tindrà una homologació de la federació valenciana. Finalment, el regidor ha animat a la participació en aquesta edició especial de la Carrera 9 d’Octubre.

Pin It on Pinterest