Select Page

La regidora d’Igualtat, Anna Lanuza ha assistit a esta primera reunió que s’ha celebrat al municipi de la Nucia i que és la cinquena que celebra el Consell aquest 2023 que, de manera itinerant, es reuneix mensualment a cadascuna de les localitats de la Comarca.

Les eleccions municipals passades han posat al capdavant de les Regidories d’Igualtat noves representants polítiques que a partir d’ara s’incorporen al Consell Comarcal per la Igualtat de la Marina Baixa. Entre estes noves incorporacions estan les regidores d’Igualtat d’Altea, L’Alfàs del Pi, Vila Joiosa, Finestrat, Polop, Callosa d’en Sarrià i la representant política de la Mancomunitat, mentre que les regidores de Benidorm i La Nucia repeteixen al càrrec.

A la reunió, regidores, tècniques i promotores d’igualtat han abordat la trajectòria i els objectius que es persegueixen al si del Consell Comarcal d’Igualtat des de la seua creació i han establert les línies prioritàries d’actuació que a partir de setembre posarà l’equip de treball en marxa de manera conjunta a tota la Comarca.

Amb el focus posat en els propers quatre anys, les responsables polítiques i les expertes han incidit en la necessitat de continuar impulsant accions eficaces en matèria d’igualtat d’oportunitats entre dones i homes i de prevenció i sensibilització ciutadana davant la violència de gènere. En este sentit Anna Lanuza ha expressat el seu agraïment a les companyes per la feina feta des del Consell Comarcal per la Igualat i la seua voluntat de continuar treballant per una societat més igualitària, incidint especialment en l’educació en igualtat de la joventut.

El consell Comarcal per la Igualtat de la Marina Baixa es tornarà a reunir al setembre a la localitat de Polop.

Pin It on Pinterest