Select Page

Altea ha participat un mes més en el Consell Comarcal per la Igualtat de la Marina Baixa que aquest mes s’ha celebrat a Polop. A esta trobada han assistit les regidores i tècniques d’igualtat dels diferents municipis que conformen el Consell. La regidoria de Benestar Social de Polop ha sigut l’encarregada de convocar aquesta sessió del Consell, que des dels seus inicis es reuneix tots els mesos per a dissenyar les activitats d’igualtat i contra les violències de gènere a la comarca.

Actualment, el CCIMB continua treballant en la planificació d’una agenda comuna per a implementar campanyes de sensibilització i promoció de la igualtat en els municipis que integren el Consell; Altea, Benidorm, Finestrat, L’ Alfàs Del Pi, La Nucia, Polop, la Vila Joiosa, Callosa d’en Sarrià i la Mancomunitat Marina Baixa. Especialment s’ha destacat la importància de portar els valors de la coeducació als municipis.

La reunió celebrada ha servit per a consensuar i coordinar les campanyes a dur a terme en les pròximes dates assenyalades:

  • Commemoració del 25N, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones.
  • Campanya nadalenca de joguets no sexistes, orientada a la superació d’estereotips, prejudicis i per una elecció del joguet lliure de mandats de gènere.

El Consell Comarcal per la Igualtat de la Marina Baixa compta amb una trajectòria de més de vint anys de treball per la construcció d’una societat menys violenta i més igualitària, impulsant polítiques locals des de la prevenció, sensibilització i intervenció en favor de la igualtat entre dones i homes, tant en els propis municipis com a la comarca.

 

Pin It on Pinterest