Select Page

El Consell Comarcal d’Igualtat de la Marina Baixa es va reunir dilluns passat a Altea, és la primera de les reunions que es realitzaran mensualment amb l’objectiu de dotar de més funcionalitat al Consell i programar les activitats que es realitzaran al llarg de l’any de manera conjunta entre les poblacions que el componen.

En la reunió celebrada a Altea, que va comptar amb l’assistència de regidores i agents d’igualtat d’Altea, l’Alfàs del Pi, Benidorm, Callosa, Finestrat, La Nucia, Polop i La Vila Joiosa, es va decidir que aquestes reunions se celebraran el segon dilluns de cada mes i se celebraran cada mes en una localitat per ordre alfabètic.

Els assistents van dissenyar l’agenda d’actuació i programació d’activitats per als pròxims mesos i es va acordar preparar amb anterioritat l’agenda comuna del 8M per a coordinar les diferents propostes d’activitats de cada regidoria per a la seua celebració i crear campanyes de difusió de tots els recursos disponibles en les diferents localitats en matèria de Violència de gènere, i fer una guia de recursos comarcal.

També es va parlar de la necessitat d’establir objectius d’igualtat per a major funcionalitat del consell, i que se centren en promoció, sensibilització i prevenció posant el focus en temàtiques no tractades habitualment, però específiques en matèria d’igualtat. Per a una major força en els missatges, es va aprovar concentrar les actuacions en comunicació i difusió, utilitzant les xarxes socials perquè tinguen major abast.

“El Consell Comarcal d’Igualtat és una eina més que tenim en la lluita per la igualtat, una oportunitat per a unir-nos i dur a terme millors campanyes, fer els nostres missatges més efectius i organitzar activitats, amb aquestes reunions mensuals podrem planificar tot millor i ajudar-nos els uns als altres”, ha comentat Vicenta Pérez, regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Altea

Pin It on Pinterest