Select Page

El torneig de futbol base i futbol sala se celebrarà la primera setmana de juliol

El torneig internacional de futbol base i futbol sala, Costa Blanca Cup, està buscant treballadors a Altea per a ocupar diferents llocs durant la seua celebració, que serà la primera setmana de juliol. La Regidoria d’Esports, que dirigeix Pere Barber, ha arribat a un acord amb l’organització per a gestionar l’enviament de currículums i contribuir a la cerca de personal.

En concret, des de l’organització es busquen sis persones que hauran de dur a terme diferents funcions durant la setmana del torneig: coordinació de partits, recepció d’equips, comprovació de material, etc. Per a poder optar a aquests llocs de treball serà necessari ser major d’edat o complir els 18 l’any en curs. Es valorarà el coneixement d’idiomes, sobretot l’anglés. Els treballadors seran donats d’alta i el sou pel treball serà d’aproximadament 200 euros.

Les persones interessades han d’enviar els seus currículums a l’oficina d’Esports o per correu electrònic a juventudydeportes@altea.es amb el concepte Currículum Costa Blanca Cup, fins al 31 de març. La selecció de personal la realitzarà l’empresa organitzadora del torneig.

“Un any més comptarem amb aquest important torneig internacional, que no sols atrau el públic i fomenta l’esport en equip, sinó que, a més, genera riquesa i treball. Una oportunitat perquè la joventut i aquelles persones amants de l’esport que estiguen desocupades durant l’estiu puguen treballar i conéixer des de dins l’organització d’un torneig esportiu internacional”, ha comentat Pere Barber, regidor d’Esports.

Pin It on Pinterest