Select Page

L’esdeveniment esportiu començarà el 4 juliol a la comarca de la Marina Baixa

Cinc equips alteans participaran en la 28 edició de la Costa Blanca Cup 2022 que reunirà uns 300 equips de més de 20 països, segons ha anunciat la Regidoria d’Esports, encapçalada per Pere Barber.

El reconegut torneig de futbol base i futbol sala va dirigit a clubs, escoles esportives i col·legis. En aquest sentit, segons ha detallat l’edil de l’àrea, “enguany participen en el torneig cinc equips alteans, dels quals tres provenen de les Escoles Municipals de Futbol, de les categories prebenjamí (Grup B-8), benjamí (Grup B-10) i aleví (Grup B-11); i dos de la Unió Esportiva Altea de les categories infantil (Grup B-14) i cadet (Grup B-16)”.

En les instal·lacions alteanes es disputaran un total de 135 partits al llarg de tota la setmana, dels quals 67 són partits de futbol sala que tindran lloc en el Palau dels Esports i el Pavelló Garganes. D’altra banda, 68 partits de futbol 11 es disputaran en el camp de gespa natural.

En aquesta edició, es jugaran a Altea les quatre finals de la Fase A (la més important del torneig) de futbol 11, la final del cadet femení, la dels juvenils de primer any, la del cadet del primer any i la final de l’infantil de segon any. En el futsal es disputaran 3 finals de la fase A, femení cadet, cadet masculí i aleví masculí. Totes les finals tindran lloc el dia 9 juliol.

Pere Barber ha convidat veïns i visitants a gaudir del torneig a la Ciutat Esportiva. L’edil ha destacat la importància de fer costat a aquestes iniciatives esportives “en les quals s’inculquen valors de convivència i esportivitat entre els joves participants”.

Per a més informació es pot consultar la pàgina web de www.costablancacup.com, a més de l’aplicació mòbil pròpia, gratuïta i disponible en Android i iOS que recull tota la informació del torneig, com són el calendari de partits, classificacions, notícies i activitats.

Pin It on Pinterest