Select Page

Alumnes de 1r i 2n de batxiller de la ciutat d’Elx han visitat hui Altea i han pogut recórrer la localitat i conéixer el seu patrimoni d’una forma amena i interactiva, gràcies al joc Marco Topo.

Marco Topo és una iniciativa de la Regidoria de Turisme destinat a famílies, centres educatius i tot tipus de turistes, que vulguen conéixer la localitat d’una forma diferent, ja que jugant descobreixen el patrimoni cultural, etnològic i natural del municipi.

El joc consta d’un mapa en paper, adhesius i un enllaç a la web a la qual s’accedeix amb el telèfon mòbil dels jugadors. Els participants, en aquest cas el grup d’alumnes, recorren els llocs assenyalats en el mapa, resol diferents reptes amb el telèfon mòbil i col·loca l’adhesiu corresponent a cada prova superada en el mapa.

“Marco Topo és una iniciativa per a conéixer Altea d’una manera divertida i diferent. Aquest grup d’alumnes s’uneix a uns altres que han vingut abans, i els que esperem que vinguen. Volem animar tant als visitants com als veïns d’Altea a usar aquest joc que està a la seua disposició en l’oficina de turisme”, ha assenyalat la regidora de Turisme, Xelo González.

 

Pin It on Pinterest