Select Page

Dimecres 28 de juny a partir de les 19h a la Plaça de l’Ajuntament.

La regidoria de Joventut ha preparat una sèrie d’activitats i tallers per celebrar el Dia de l’Orgull LGTBIQ+ Jove, el proper 28 de juny a partir de les 19:00h a la Plaça de l’Ajuntament. Així ho ha anunciat l´edil d´àrea en funcions, Marta Lloret.

Segons ha explicat Lloret, “volem que siga una vesprada de festa, però sobretot de reivindicació per la diversitat de sexes i la integració”. “Per això hem preparat tot un seguit d’activitats entre les quals hi ha la lectura d’un manifest; un punt de lectura LGTBIQ+; “Lliure Humà”, en què una dona trans explica la seua experiència de vida; batukada; taller pintaungles; taller de maquillatge; taller de xapes i podcast en directe”. Ha afegit l’edil.

“Anime la ciutadania i sobretot els joves que s’unisquen a celebrar este Dia de l’Orgull LGTBIQ+, segur que ho passaran bé, compartiran experiències molt interessants, comptades en un ambient de tolerància i respecte pels altres”. Ha conclòs la responsable municipal de Joventut en funcions.

Pin It on Pinterest