Select Page

L’Edil Jose Luis León Gascón ha presentat hui “diversAltea”, “es tracta d’un acte que amb molta il·lusió hem organitzat des de Benestar social i Igualtat, i que tindrà lloc divendres que ve 1 de juliol a les 19.00h en el Centre Social, en el qual commemorarem el Dia de l’Orgull LGTBIQ+ amb diverses activitats, com seran la projecció de diversos curtmetratges el contingut dels quals és de temàtica LGTBIQ+ amb assistència del repartiment, direcció, guionistes,.. també hi haurà un teatre improvisat a càrrec de la Companyia “Improvivencia”, i després es procedirà a la inauguració del Punt ArcoIris, finalitzant l’acte amb una invitació a les persones assistents amb música a càrrec d’una Dj”.

León Gascón ha ressaltat que “és la primera vegada que a Altea s’organitza un acte d’aquestes característiques, sent molt important la celebració d’aquest dia per a continuar visibilitzant el col·lectiu LGTBIQ+, i continuar lluitant pels seus drets i la seua igualtat, i l’Ajuntament d’Altea, com a administració pública més pròxima a la ciutadania, se suma a aquest suport incondicional, treballant per una societat més tolerant i més igualitària, i on els drets de cada persona deuen i són respectats”

Jose Luis León Gascón ha volgut destacar de la programació de “diverAltea” del pròxim dia 1 de juliol, la posada en marxa del Punt ArcoIris, “que a imatge i semblança dels punts violetes, també s’instal·laran en festes i esdeveniments que se celebren en el nostre municipi per a sensibilitzar, assessorar i informar en matèria LGTBIQ+” sent un espai que garantirà la no discriminació d’aquest col·lectiu, així com previndre o assessorar davant possibles agressions i insults a persones LGTBIQ+, o als qui siguen testimonis d’aquestes”.

Per part seua, Braulio Cencerrado Prats, Coordinador de l’Àrea de Benestar Social i Igualtat ha declarat que “com a responsable tècnic de l’àrea és un “orgull” ser part en l’organització d’aquest acte al costat del Regidor de l’àrea, on Altea, per primera vegada, s’unirà a moltes altres ciutats del món que commemorarà aquest dia, visibilitzant el col·lectiu LGTBIQ+, amb un acte públic i obert a la població alteana i l’objectiu principal de la qual és sensibilitzar i de lluitar per la igualtat de totes les persones independentment de la seua orientació sexual, de la seua expressió o identitat de gènere, fent d’Altea una ciutat més oberta, justa, tolerant i lliure de prejudicis i de la LGTBIfobia.”

León Gascón ha finalitzat animant i convidant a tota la ciutadania a participar i assistir a “diverAltea”, recordant que “aquelles persones que vulguen assistir, per haver-hi aforament limitat en l’acte, podran recollir la seua invitació en el Centre Social, Casa de Cultura, Oficina de Turisme i en l’Extensió administrativa d’Altea La Vella, també es podran reservar les invitacions per telèfon en el 965843075”.

Pin It on Pinterest