Select Page

L’activitat començarà a partir de les 19h

Les regidories de Joventut i Igualtat han preparat una sèrie d’activitats i tallers per a celebrar el Dia de l’Orgull LGTBIQ+ Jove, demà 28 de juny, a partir de les 19:00h en la Plaça José María Planelles (Plaça d’Ajuntament). Així ho ha anunciat els edils d’Igualtat, Anna Lanuza; i Joventut, Germán Manjón; en roda de premsa en el Centre Social.

Aquesta festa reivindicativa compta amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, a través de Biblioteques d’Altea, i amb els col·lectius Alicante Entiende i Vila Diversitat. Segons ha explicat Anna Lanuza, “volem que en aquesta festa revindique la tolerància, el respecte i sobretot els drets del col·lectiu LGTBIQ+”.

Les regidories han preparat les següents activitats pel 28 de juny: lectura d’un manifest; un punt de lectura LGTBIQ+; “Llibre Humà”, una performance en el qual una dona trans compta la seua experiència de vida; batukada; taller pintaungles; taller de pinta cares; taller de xapes i un podcast en directe per part del col·lectiu Alicante Entiende, del qual, participaran els edils i Leo Mulió, psicòleg i expert en polítiques trans.

Per part seua, German Majón finalitzava: “anime als joves i a no tan joves al fet que s’unisquen a celebrar aquest Dia de l’Orgull LGTBIQ+ per a lluitar i visibilitzar la igualtat de drets”.

Pin It on Pinterest