Select Page

La regidora de Benestar Social i el regidor de Joventut presenten la iniciativa que tindrà lloc els dies 3,6 i 7 de juliol

La regidora de Benestar Social i Igualtat, Anna Lanuza i l’edil de Joventut, Germán Manjón, acompanyats per la psicòloga i coordinadora de la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives, Paloma Andrés i la tècnica de Joventut, Mercedes Benedicto, han presentat el taller de mediadors i mediadores en prevenció de conductes addictives, destinat a joves majors de 15 anys, que tindrà lloc els dies 3, 6 i 7 de juliol de 10 a 14 hores al Centre Juvenil.

“Este taller el que pretén és formar els participants en aspectes teòrics en prevenció i en com afecten les drogodependències, a més de donar informació, efectes i conseqüències”; ha explicat Anna Lanuza, que ha concretat que es tracta d´un taller organitzat per la Unitat de Conductes Addictives, i en què participa la regidoria de Joventut.

Per la seua banda, l’edil de Joventut, ha apuntat que “este taller dotarà d’eines als participants per saber mediar en estes situacions en què es donen conductes addictives relacionades amb drogues, alcohol, etc i farà que els mediadors siguen presents a les festes del municipi, per exemple, i que puguen ajudar en situacions complicades; així com donar eines també als joves perquè previnguen estes conductes addictives”.

La inscripció és gratuïta i els interessats a participar-hi han de dirigir-se a joventut@altea.es  o upcca@altea.es. També podeu telefonar als 661689083 o 966882702.

Una vegada realitzat el taller, s´expedirà un certificat d´assistència als participants i des de les àrees implicades es convida els joves d´Altea a partir de 15 anys a participar d´este taller de mediadors i mediadores en conductes addictives.

Pin It on Pinterest