Select Page

El congrés tindrà lloc el 7 d’abril en el Centre Social d’Altea

La regidoria de Benestar Social i la UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives) d’Altea han organitzat una jornada de formació sobre menors víctimes de delictes, el seu tractament penal i processal. Aquest congrés tindrà lloc dijous que ve 7 abril de 16.30 a 20.00 hores en el Centre Social d’Altea.

En paraules del regidor de l’àrea de Serveis Socials i Sanitat José Luis León Gascón: “Estes jornades són molt interessants alhora que importants per al bon coneixement en àrees penals relacionades amb els menors, per la qual cosa les jornades van dirigides a tot el personal educatiu, psicòlegs, orientadors de centres, agents de la Guàrdia Civil i Policia Local, així com a les associacions en relació amb el menor.”

L’edil també destaca la gran labor de la psicologia de la UPCCA d’Altea, Paloma Andrés, que ha reunit per a aquestes primeres jornades a uns ponents de gran qualitat professional. “Seran unes primeres jornades on esperem una gran afluència a causa de la importància de la mateixes” ha comentat la psicòloga.

La formació consta de tres ponències i es tractaran en profunditat; la primera ‘La tutela penal reforçada dels menors d’edat’ impartida per la Doctora Clara Moya, professora de Dret Penal de la Universitat d’Alacant, la segona; sobre ‘Qüestions claus sobre la intervenció policial en el procés amb menors víctimes’ a càrrec de la Doctora, Carmen Dura, professora de Dret Processal de la Universitat d’Alacant. I l’última; ‘El ciberassetjament des d’un perspectiva criminològica i penal’ desenvolupada pel Doctor Manuel Risueño, Llicenciat en Criminologia, col·laborador de l’IVASPE i Policia Local de Benidorm.

El regidor del departament, León Gascón, recorda que per a tots aquells professionals i interessats a participar en la jornada és necessària la inscripció. Per a aquesta inscripció s’ha d’enviar un correu electrònic a la següent adreça upcca@altea.es facilitant les dades i la labor que exerceixen. El correu electrònic de la UPCCA emetrà el certificat d’assistència.

Pin It on Pinterest