Select Page

Hui al matí, l’edil de Comerç, Miguel de la Hoz i els representants d’ALCEA han donat a conèixer una nova iniciativa posada en marxa per l’esmentada associació i anomenada AlceaBOT. Un assistent virtual mitjançant el qual l’usuari podrà conèixer campanyes, novetats comercials, participar en sorteigs i fins i tot trobar productes i serveis escrivint la paraula que busques al WhatsApp 644165825.

“AlceaBOT és una eina més que a partir d’ara estarà al servei del desenvolupament comercial del municipi”; ha explicat el responsable municipal de Comerç, que ha indicat que lʻacció compta amb el suport de la regidoria ja que està emmarcada en el conveni de col·laboració que lʻAjuntament dʻAltea i ALCEA firmen anualment.

“Des de l’Ajuntament agraïm a ALCEA la seua implicació en el desenvolupament comercial d’Altea i la col·laboració estreta que té amb l’administració a l’hora de treballar per l’evolució comercial. Evolució que passa per la digitalització del comerç local, perquè és possiblement el punt feble del comerç local davant de grans superfícies”; ha declarat el regidor.

Miguel de la Hoz ha revelat que AlceaBOT, desenvolupat per Agència19, serà utilitzat durant les properes campanyes comercials com a mitjà de difusió i també de participació en els concursos, com ara el de tiquets.

Del funcionament del BOT i de la repercussió que tindrà la seua instauració al comerç local, ha parlat Ernesto Alday, president d’ALCEA.

“Des d’ALCEA hem fet un pas cap a les noves tecnologies i hem implementat un BOT, que es pot descarregar al telèfon memoritzant a l’agent el número de telèfon del xat. Un número en què es podran fer cerques de qualsevol producte que ens interesse i també conèixer les accions comercials d’ALCEA i de l’Ajuntament”; ha detallat Alday.

“Per als associats d’ALCEA serà una eina molt útil perquè permetrà tenir un contacte directe amb el client. Això vol dir que tots els clients que es descarreguen el BOT podran fer cerques de productes als comerços associats i l’assistent els diran on poden trobar estos productes”; ha matisat el president d’ALCEA.

“Els comerciants associats tindran un contacte directe amb els clients a través de les noves tecnologies, com és el WhatsApp i el BOT”; ha conclòs Ernesto Alday, que ha estat acompanyat per Pepa Moltó i Sandra Casas, integrants de la junta directiva d’ALCEA.

Pin It on Pinterest