Select Page

L’ajuda és atorgada pel govern espanyol a través del PRTR

L’Ajuntament d’Altea mitjançant la seua oficina de Projectes Europeus, EuroAltea, i el departament de Noves Tecnologies ha aconseguit una subvenció de 156.239,84€ per l’avanç en la transformació digital i modernització de l’administració local. Aquesta ajuda, és atorgada pel marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) del govern espanyol dins de la Component 11 Inversió 3.

“Estem molt orgullosos del treball realitzat per les Regidoria de Projectes Europeus i Noves Tecnologies, hem fet un gran esforç per a aconseguir aquesta subvenció” comentava l’edil en funcions de Projectes Europeus, Mari Antonia Laviós, i afegia: “aquesta ajuda s’utilitzarà per a la millora de la ciberseguretat i el desenvolupament i integració de la carpeta ciutadana”.

L’Ajuntament té com a objectiu que aquest projecte tinga la màxima eficiència i transparència, per a assegurar que els beneficis de la digitalització arriben a tots els habitants d’Altea.

El projecte és finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU i gestionat pel Ministeri de Política Territorial. El projecte de digitalització d’Altea està alineat amb les línies estratègiques enunciades en l’ordre de convocatòria, que estan al seu torn alineades amb l’Estratègia Digital 2025 i el Pla de Digitalització de les Administracions Públiques 2021-2025.

“La millora de la ciberseguretat és un element crucial del projecte, amb l’objectiu de protegir les dades sensibles dels ciutadans i garantir que els nous sistemes digitals siguen resistents als atacs”, han comentat els tècnics de l’àrea.

El desenvolupament i integració de la carpeta ciutadana és una part essencial del projecte, permetran als ciutadans d’Altea accedir a serveis i realitzar tràmits de manera més eficient amb l’administració local.

“La digitalització no és només una qüestió de modernització, sinó que és vital per a augmentar l’eficiència i reduir els costos en l’administració local. A més d’oferir un millor servei a la ciutadania”, ha finalitzat Maria Antonia Laviós.

 

 

Pin It on Pinterest