Select Page

Aquesta bossa ajudarà a la conciliació laboral, familiar i personal a les famílies amb menors de 14 anys

L’Ajuntament d’Altea ha rebut una subvenció de 94.328.34€ per a la creació d’una bossa de cuidats professional que facilite la conciliació laboral, familiar i personal de les famílies amb filles i fills menors de 14 anys. El departament d’Igualtat destinarà aquestes ajudes a la posada en marxa d’una ludoteca.

La subvenció, rebuda de la Conselleria d’Igualtat i amb càrrec als fons del Pla Corresponsables del Ministeri d’Igualtat, servirà perquè la Regidoria d’Igualtat pose en marxa un servei de ludoteca, disponible durant els mesos d’abril a agost, coincidint amb el període que es produeixen la majoria de les contractacions laborals en el municipi.

“Amb este projecte estem apostant per dignificar el treball cuidats amb la creació d’una bossa de professionals d’aquests, on es prevaldrà la contractació de persones joves i dones majors de 45 anys amb perfil tècnic i experiència acreditada. Podrem satisfer la necessitat que en matèria de conciliació laboral tenen les dones del municipi, facilitant la seua incorporació al mercat laboral”, ha declarat Vicenta Pérez, regidora d’Igualtat.

Està previst que el servei de ludoteca siga un recurs gratuït al qual les famílies del municipi tinguen accés durant els caps de setmana i on la infància i la joventut menor d’edat d’Altea desenvolupe activitats lúdiques i d’esbarjo destinades a fomentar entre altres valors la coeducació i la igualtat d’oportunitats entre dones i homes.

Pin It on Pinterest