Select Page

L’activitat està destinada per a joves d’entre 12 a 17 anys

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea ha posat en marxa un campament tecnològic per a la joventut durant les vacances d’estiu. Aquesta jornada se celebrarà del 17 al 28 de juliol, una activitat que fomentarà l’oci alternatiu a Altea. Així ho ha fet saber la regidora en funcions de l’àrea, Marta Lloret.

Aquest campament tecnològic es durà a terme en el Centre Juvenil amb un horari de 9.30 a 13.30 hores. Durant les jornades, els assistents aprendran sobre robòtica, realitat virtual, code de videojocs, programació, hologrames, electrònica o YouTube. Les places són limitades i per ordre d’inscripció. La participació del campament costa 20 euros, inscripcions i informació en joventut@altea.es o en els telèfons 661689083/ 627472083.

Per a poder participar en aquesta activitat, cal tindre de 12 a 17 anys. “Continuem apostant per activitats per als períodes vacacionals, un oci alternatiu i atractiu per a la nostra joventut. Aquest campament els ofereix la possibilitat d’acostar-se a disciplines tecnològiques i aprendre jugant. Convide a la joventut alteana a inscriure’s i aprofitar els matins de vacances”, ha comentat Marta Lloret.

Pin It on Pinterest