Select Page

La Regidoria de Joventut ha organitzat una jornada de competicions de videojocs al Centre Juvenil d’Altea, per a joves alteans i alteanes amants dels jocs en línia i videoconsoles. Altea Game Party 2022 tindrà lloc els dies 5 i 6 de setembre, amb horari de vesprada de 18.00 a 00.00 h. Les persones inscrites podran optar entre el “Game Pass”, per a participar en les competicions, o el “Visitor Pass” per a jugar per lliure.

Així ho ha anunciat l’edil d’àrea, Marta Lloret, qui ha informat que hi haurà diferents zones habilitades per a gamers, com la Zona Gaming o la Zona Mobile, on es podrà jugar amb dispositiu propi. La organització disposa de consoles PS4, PS5 i Xbox Sèries X. No disposen de mòbils, tauletes, ordinadors ni Nintendo Switch.

Com explica la regidora, “els xics i xiques de totes les edats podran gaudir d’un extens programa d’activitats com la projecció de xarrades, concursos, realitat virtual, simuladors de conducció i els seus videojocs favorits”.

L’objectiu d’aquest esdeveniment tecnològic, “amb gran acceptació entre els joves”, com han apuntat des de la Regidoria de Joventut, “és fomentar l’oci alternatiu a través dels videojocs”. La participació en l’esdeveniment serà gratuïta.

Les inscripcions per als tornejos es faran mitjançant la pàgina web Altea GameParty 2022 – Logro Desbloqueado on es trobaran tota la informació, les bases de les competicions i les normes de l’esdeveniment  tecnològic. Entre els detalls aportats per Marta Lloret: “hi haurà tornejos de FIFA 22, Fortnite, Just Dance 2022, Clash Royale, Rocket League, Brawl Stars, Roblox, entre altres 20 més”.

Pin It on Pinterest