Select Page

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea, que dirigeix Marta Lloret, ha posat en marxa diferents activitats per a la joventut durant les vacances de Setmana Santa. Una d’elles és un campament tecnològic que celebrarà de l’11 al 14 d’abril, una activitat que fomentarà l’oci alternatiu a Altea.

Aquest campament tecnològic es durà a terme en el Centre Juvenil amb un horari de 9.30 a 13.30 hores. Durant les jornades els assistents aprendran sobre robòtica, realitat virtual, el maneig de drons, programació, hologrames o YouTube.

L’assistència és totalment gratuïta sota inscripció en joventut@altea.es o en els telèfons 661689083/ 627472083. Per a poder participar en aquesta activitat, cal tindre de 12 a 17 anys.

“Continuem apostant per activitats per als períodes vacacionals, un oci alternatiu i atractiu per a la nostra joventut. Aquest campament els ofereix la possibilitat d’acostar-se a disciplines tecnològiques i aprendre jugant. Convide a la joventut alteana a inscriure’s i aprofitar els matins de vacances”, ha comentat la regidora de Joventut, Marta Lloret.

Pin It on Pinterest