Select Page

Diego Zaragozí i Deo Sánchez materialitzen l’acord a què han arribat els seus respectius partits per governar Altea durant els propers 4 anys.

Els número u de Compromís i PSPV-PSOE a Altea, Diego Zaragozí i Deo Sánchez, han rubricat el que és l’acord de govern al qual han arribat les seues respectives formacions per governar Altea durant els propers quatre anys . Una legislatura que començarà el dissabte 17 de juny amb el Ple d’Investidura. Una sessió plenària que tindrà lloc a l’auditori del Centre Social a partir de les 12:00h.

Amb un escenari d’excepció, el nou Passeig de la Platja del Bol, la recent inaugurada escultura “L’Abraç” de Pepe Azorín i la cúpula blava de la Parròquia Verge del Consol que corona Altea i s’erigeix en símbol de la Vila Blanca, Zaragozí i Sánchez han signat el document que servirà com a base de la gestió municipal a la legislatura que donarà inici.

“Des del partit socialista volem en primer lloc manifestar la nostra satisfacció per haver sigut capaços de tornar a formar un govern de progrés i d’esquerres. Un govern que deu servir de mur de contenció davant dels que s’estan formant de dretes a nivell provincial i autonòmic”; ha manifestat Deo Sánchez, qui ha agraït públicament a Compromís en general i en particular a Diego Zaragozí, el que serà l’Alcalde en els propers 4 anys, la seua facilitat i generositat per formalitzar este pacte”.

“Si bé és cert que ells han sigut generosos, no és menys cert que nosaltres també hem sigut molt realistes; de manera que vos avance que ni hem demanat ni hi haurà alcaldia compartida”, ha declarat el número u del PSPV-PSOE Altea.

Per la seua banda, Diego Zaragozí també manifestava satisfacció pel pacte i indicava, “crec que hem sigut les dos parts realistes i generoses. Entenem que tots els regidors, tant els del PSOE com els de Compromís, hem de treballar per la millora del nostre municipi”.

“Estem molt contents de la manera com s’ha fet el pacte perquè abans de parlar de persones i de càrrecs hem parlat de forma de gestió, de com hem de treballar durant la legislatura. Hem abordat també la filosofia de com tenir una bona relació, que també és molt important. Crec que treballarem amb bona sintonia junts i sumarem per treballar bé”. Ha afegit el número u de Compromís.

Segons ha avançat Zaragozí, serà en un Ple el divendres 23 de juny quan es coneguen les delegacions de cadascun dels regidors que formarà part del nou Equip de Govern. Nou regidors de Compromís i tres de PSPV-PSOE, resultat de les eleccions municipals del 28 de maig passat.

Pin It on Pinterest