Select Page

A última hora del matí de hui, l’edil de Participació Ciutadana, en funcions, Maria A. Laviós i Juan Miguel Silvestre Morcillo, president d’EcoAltea, han signat el conveni de col·laboració per al desenvolupament de la mateixa. Esta edició se celebrarà els dies 7 i 8 d’octubre als jardins de Palau Altea i Facultat de Belles Arts, com és habitual.

A més, el conveni recull una pujada important de la subvenció que el consistori destina a EcoAltea. Concretament, Participació Ciutadana ha duplicat la quantia passant de 10.000 a 20.000€.

En paraules de Laviós, “les dos entitats tenim objectius i interessos comuns pel que fa al foment de la participació ciutadana, la promoció i impuls dels valors i principis de respecte pel medi ambient i la seua conservació, la implicació de la ciutadania en el desenvolupament associatiu a l’àmbit local i comarcal i la generació de xarxes participatives de consum i distribució de productes ecològics i de proximitat. Per això, signem este conveni de col·laboració”.

Pel que fa a la pujada de la subvenció, l’edil de Participació Ciutadana ha explicat que “la fira és referent a nivell estatal i els costos han pujat, per la qual cosa és més costosa la realització”.

L’esdeveniment, que es celebra des del 2008, acull tallers, ponències i activitats, totes relacionades amb la salut, els productes de proximitat, agroecologia, bioconstrucció, consciència social, economies solidàries, sobirania alimentària i educació. Tot això acompanyat d’un ambient festiu i lúdic, amb balls, activitats per a xiquets i xiquetes i música.

Pin It on Pinterest