Select Page

Gràcia Suárez, Maria Ronda, Maria Pomares, Cristina Márquez i Alejandra Martínez es col·loquen en tercera posició a l’equador d’aquest Campionat d’Espanya de Vela Femenina.

El tercer esdeveniment de la Lliga Iberdrola de Vela Femenina ha tingut lloc este cap de setmana en aigües del pantà de Sant Joan baix l’organització del Reial Club Nàutic de Madrid. Després d’una ajustada final, l’equip femení del Club Nàutic Altea pujava al pòdium a recollir el bronze.

El començament de les regates de diumenge van haver d’esperar l’entrada del vent. Una vegada este es va fer sentir al pantà, va regalar unes condicions perfectes tant per acabar la sèrie classificatòria com per disputar una renyida MedalRace. Les xiques d’Altea es classificaven entre els sis millors equips per competir a la gran regata final de doble puntuació.

En esta última prova, amb els equips perfectament familiaritzats amb les embarcacions 747 cedides pel club organitzador, la flota va estar molt compacta en tot moment, amb continus canvis de posicions que van mantenir la taula de resultats en suspens fins a l’últim moment.

L’equip del Club Nàutic Altea, que havia tancat la ronda de classificatòries amb dos primers, va arrodonir la seua actuació al pantà imposant-se a la MedalRace. Este impecable esprint final alçava la tripulació de Gràcia Suárez, Maria Ronda, Maria Pomares, Cristina Márquez i Alejandra Martínez fins al tercer esglaó del podi.

La progressió de l’equip femení d’Altea està sent espectacular, van començar amb un vuitè lloc a Calp, després de la prova a Getxo pujaven a quarta posició i amb este resultat es fixen al tercer lloc de la general.

Després de l’esdeveniment madrileny, el circuit es completarà amb la prova del CN Arenal, 9-10 de setembre, i conclourà amb la gran final que tindrà lloc al RCR Alacant entre el 20 i el 22 d’octubre. La Lliga Iberdrola es constitueix també com a Campionat d’Espanya de Vela Femenina.

 

Pin It on Pinterest