Select Page

L’equip de creuer del Club Nàutic d’Altea es fa amb un tercer a la Sailing Champions League a Vilamoura.

L’equip de vela creuer del Club Nàutic d’Altea va representar Espanya a la primera prova de la Sailing Champions League (SCL) de la categoria Youth a La Marina de Vilamoura. Els d’Altea pujaven al pòdium per recollir el bronze en esta primera prova de la Sailing Champions League.

La Sailing Champions League és la lliga europea de creuer monotip sub 23 que posa a prova els millors regatistes classificats a les lligues nacionals de cada país participant. L’equip alteà estava format per Alejandro Arroyo, Altea Suñer, Juan Aziz, Marino Arroyo i Aleksis Tjurins en esta regata de creuers monotip a bord dels J70, juntament amb 13 equips procedents de 8 països europeus.

Entre els països participants hi havia Àustria, Finlàndia, Alemanya, Holanda, Noruega, Espanya, Suècia i Suïssa.

Les proves van arrancar dijous passat 6 d’abril amb bones condicions de vent a la ciutat portuguesa. Un vent d’entre 12 i 18 nusos que es va mantenir els primers tres dies de regata. Els d’Altea van fer una molt bona professió en regata. El primer dia aconseguien un quart, el segon aconseguia un tercer i el tercer dia pujaven fins al segon lloc, resultats que els classificaven per formar part dels quatre equips que es jugarien la final diumenge.

El darrer dia de regata el vent va bufar amb menys intensitat, no més dels 6 nusos. Els quatre equips finalistes s’ho van jugar tot a l’aigua. L’equip del CN Altea acabava la jornada amb un quart, per una penalització per un fora de línia, i un segon.

Finalment, els d’Altea pujaven al pòdium per recollir el bronze en esta primera prova de la Sailing Champions League. Amb este resultat es classifiquen per a la final d’esta Lliga Europea sub23 que se celebrarà a Kiel, Alemanya, de l’1 al 3 de maig.

 

Pin It on Pinterest