Select Page

A mig dia de hui, les autoritats municipals, encapçalades per l’alcalde Diego Zaragozí i l’edil d’Esports, Sara Soler, han rebut al Consistori l’Equip Femení de Vela del Club Nàutic Altea pel seu èxit el cap de setmana passat en proclamar-se campiones d’Espanya al Campionat d’Espanya de Vela Femenina per autonomies.

Este campionat, organitzat per la Reial Federació Gallega de Vela, se celebrava en aigües de la Ria d’Arousa, als voltants del Centre Gallec de Vela els dies 6 al 8 d’octubre passats.

L’equip alteà, seleccionat per la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana per representar la regió, és un dels dos més ben posicionats a la classificació de la Lliga Iberdrola Femenina de Vela.

María Ronda com a patrona amb Alejandra Martínez, Gràcia Suárez i Carmen Suárez han sigut les encarregades de representar el Club Nàutic d’Altea en els nacionals de vela femenina en aigües de Vilagarcía d’Arousa.

Després de tres dies de regata, les d’Altea es feien amb l’or amb 11,6 punts. La Plata va ser per a les representants del Reial Club de Regates d’Alacant, el Dorsia Covirán, capitanejades per Nuria Sánchez, amb 11,8 punts. I el bronze va ser per a les ambaixadores del Reial Club Nàutic de Vigo.

“Hui rebem les campiones d’Espanya de Vela i ens enorgulleix tenir un equip que aconsegueix estos resultats i esperem que porten molts altres triomfs”, comentava durant la recepció l’edil d’Esports, Sara Soler.

“Estem molt contentes, la veritat, i ara tenim la setmana que ve una regata a Alacant que dóna fi a la Lliga Iberdrola i a veure si aconseguim podi també”, ha indicat la capitana de l’equip.

“Este premi significa un reconeixement a tots els anys que portem navegant, a tot l’equip de vela femení del Club Nàutic, a qui agraïsc que ens permeta fer este tipus de regates. En este cas era regata de Monotips, Eliot 6”, ha afegit Maria Ronda.

Com explica Álvaro Arroyo, responsable esportiu del Club Nàutic Altea, l’equip femení del Club Nàutic d’Altea és un projecte que s’ha iniciat esta temporada i que dóna moltes alegries a l’entitat alteana. Les regatistes l’equip, que provenen de les seues escoles de vela, han estat en actiu durant tota la temporada participant a les proves de la Lliga Iberdrola, en què mancant l’última prova final, se situen en tercer lloc de la classificació general. La propera cita serà a Alacant els dies 20 al 22 d’octubre, i l’equip alteà es jugarà a ficar-se al pòdium final.

Pin It on Pinterest