Select Page

Del 15 al 17 d’octubre, la Lliga Espanyola de Vela Trofeu Loteries i Apostes de l’Estat celebrava la seua tercera edició al RCN Calp, en la qual va participar el Club Nàutic d’Altea amb una tripulació formada per cinc dels seus joves regatistes que van acabar en segona posició.

La jove tripulació del CN Altea, patronejada per Alejandro Arroyo i formada per Altea Suñer, Joan Aziz, Marino Arroyo i Luis Alonso, demostraven el seu potencial després d’aconseguir un 1-2-1 que, davant del 4-1-2 de l’equip del CN Arenal, els situava en la segona posició de la classificació general.

La Lliga Nacional de Vela és una regata de clubs que té per format de competició una flota mono tipus que ha tingut molt bona acceptació, pel fet que ofereix regates molt divertides amb la celebració de moltes proves en vaixells d’iguals condicions facilitades per l’organització, els quals es van intercanviant entre les tripulacions; aportant així un nivell competitiu molt similar entre els equips i les mànigues ràpides d’uns cinc minuts de durada.

Esta tercera edició del Trofeu Loteries i Apostes de l’Estat ha estat acollida en les seues dues fases pel Club Nàutic Arenal i el Reial Club Nàutic de Calp.

La primera jornada va despertar gris i sense vent a la badia de Calp, condicions que no van acovardir el comitè de regates, que no va dubtar a enviar a la flota a l’aigua amb la intenció d’aprofitar la primera oportunitat d’iniciar el procediment de eixida.

Tot i els xàfecs i amb la força de vent gairebé al límit, finalment es van poder celebrar una última prova classificatòria i tres regates finals.

La tripulació de l’RCN Escull, encapçalada per Ricardo Terrades i Alberto Morales, es feia amb la victòria del seu segon Trofeu Loteries i Apostes de l’Estat, segellant així el seu passaport per a la Lliga Europea de Vela.

L’equip de el CN ​​Altea va participar ja l’any passat a la Lliga Nacional de Vela, classificant-se en sisè lloc; posició que este any ha estat millorada a causa dels nombrosos entrenaments que este estiu s’han realitzat a bord de la nova flota de creuers mono tipus Platu 25 del CN ​​Altea.

Pin It on Pinterest