Select Page

El passat diumenge 11 de juny, el municipi d’Oropesa del Mar, Castelló, la Federació de Patinatge de la CV i el club local Roll In Castelló acollien el Campionat Autonòmic de Roller Freestyle en la modalitat de skatepark, una prova classificatòria per al campionat d’Espanya que tindrà lloc els propers dies 16 i 17 de setembre 2023 a Terol.

El club de patinatge alteà RodaMons participava a la prova amb 4 dels seus patinadors a les categories Sub10 Mixta, Sub19 Femenina, Absoluta Masculina i Master 30.

Les més joves del club, Judith Ivorra i Agustina Laguno pujaven al podi en les seues respectives categories, Judith Ivorra amb tan sols 7 anys ho feia en segona posició a la categoria Sub10 i Agustina Laguno, amb 13 anys, en primera posició a la categoria Sub19.

En el cas d’Agustina, en comptar amb l’edat mínima requerida, es classificava també per al campionat d’Espanya d’esta modalitat, al qual acudirà també Pedro Matos després de classificar-se en tercera posició a la categoria Master 30.

El patinador, John Alexander es quedava a peus del podi Absolut Masculí, categoria mixta d’edat a partir dels 19 anys que és considerada la més competitiva a nivell autonòmic i nacional. Tot i això, John podrà presentar-se a les classificatòries obertes celebrades el dia abans de la prova nacional.

Pin It on Pinterest