Select Page

La regidoria d’Educació, regida per Vicenta Pérez, ha informat de la incorporació d’una nova disciplina esportiva a les extraescolars que s’imparteixen als diferents centres educatius de Primària; el patinatge. Modalitat que imparteix el Club de Patinatge d´Altea.

Segons ha explicat la responsable municipal d´Educació, “els alumnes de Primària del col·legi públic Les Rotes ja han pogut gaudir durant este primer trimestre de l´activitat de patinatge en línia i skateboarding, de la mà del Club de Patinatge d´Altea RodaMons”.

“El patinatge és un esport molt divertit alhora que tècnic, convertint-ho així en una opció ideal per fomentar l’activitat física en edats primerenques, permetent alhora la pràctica esportiva en família i una socialització sana” indica Pedro Matos, president del Club de Patinatge d’Altea.

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altea ha apostat per incloure esta activitat a les escoles públiques d’Altea durant este curs escolar i, per fer-ho encara més accessible per a les famílies, ha dotat el club alteà amb una equipació de 14 patins en línia i proteccions per a l’alumnat participant a les extraescolars del municipi amb edats compreses entre els 5 i els 11 anys.

Com en anys anteriors, l’Handbol, Futbol, ​​Bàsquet i Tennis també són presents a les extraescolars que s’imparteixen als cinc centres educatius del municipi a càrrec de la regidoria d’Educació. Recorda Vicenta Pérez, que ha puntualitzat que “abans de la pandèmia del COVID-19, estos esports rotaven setmanalment pels diferents centres, però ara, per motius sanitaris, cada centre gaudeix d’una d’estes activitats de forma trimestral i l’activitat de patinatge ha estat impartida al col·legi CEIP Les Rotes on els alumnes inscrits han pogut gaudir d’un Programa d’Introducció al Patinatge mitjançant jocs per millorar l’equilibri, el lliscament, la confiança i la seguretat amb tècniques de frenada i control de velocitat, així com tallers dinàmics d’introducció al material esportiu i manteniment”.

 

Pin It on Pinterest