Select Page

L’edil de Cultura, Aurora Serrat, recollia, ahir a la vesprada nit, el reconeixement que la Universitat Miguel Hernández d’Elx ha atorgat a l’Ajuntament d’Altea per ser partícip en l’organització del Campionat d’Espanya Universitari de Vela, que va tenir lloc el passat any al municipi.

L’acte de recollida de guardons al qual assistia l’edil, estava emmarcat en la celebració de la Gala de l’Esport 25 Aniversari de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, la padrina de la qual va ser La Doctora Honoris Causa per la UMH d’Elx i Premi Princesa d’Astúries dels Esports 2021, Teresa Perales.

Fins al Saló d’Actes de l’Edifici Rectorat i Consell Social de la UMH a Elx es desplaçava l’edil per rebre, en nom de l’Ajuntament d’Altea, este premi.

Un reconeixement a la competició esportiva universitària que arriba per l’organització del Campionat d’Espanya Universitari de Vela que tenia lloc a les aigües de la Badia d’Altea el maig de l’any passat, juntament amb la Facultat de Belles Arts d’Altea, el Club Nàutic Altea i l’Oficina de Campus Saludables i Esports.

S’entregaren un total de 14 guardons a diferents entitats i personalitats vinculades amb l’esport i la Universitat. A l’esdeveniment van assistir, entre d’altres, el rector de la UMH, Juan José Ruiz, amb la resta de l’equip de direcció; el president del Consell Social de la Universitat, Joaquín Pérez Vázquez; i l’alcalde d’Elx, Carlos González. La Gala es va dividir en tres blocs: Reconeixements Acadèmia, Competició Esportiva Universitària i Projecció de l’Esport a la Societat.

Després de la recollida del guardó, Aurora Serrat agraïa a la UMH haver portat esta competició a Altea i manifestava satisfacció pel reconeixement que la UMH ha fet de la feina feta per l’Ajuntament d’Altea en pro de la prova.

A més, Serrat disculpava l’absència de l’edil d’Esports, Pere Barber, que ahir es trobava immers en l’arribada a Altea de la 1a etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana.

Pin It on Pinterest