Select Page

 L’activitat està destinada per a joves menors de 30 anys

La Regidoria de Joventut ha organitzat un curs complet de Primers Auxilis amb 40 hores de formació presencial, reconegut oficialment davant de l’Escola Valenciana d’Estudis de la Salut i s’impartirà en les instal·lacions del Centre Juvenil d’Altea, (C/ La Tella núm. 1). Així ho anunciat l’edil en funcions, Marta Lloret.

El curs gratuït està dirigit a joves de menors de 30 anys i és imprescindible per a poder cursar la formació en Socorrisme Aquàtic. Les places són limitades i es cobriran per rigorós ordre d’inscripció. Les jornades de docència seran en horari de matí, de 10.30 a 14.30, començaran el dia 3 de juliol i finalitzaran el 14 de juliol.

“Des de la Regidoria de Joventut animem a totes i tots a continuar formant-se en sanitat. És un curs necessari per a qualsevol situació d’emergència. Mai saps quan podràs salvar-li la vida a algú tenint coneixements de primers auxilis, a més, d’afegir cursos al CV”; ha declarat la responsable municipal de Joventut.

Per a més informació o inscripcions, es pot enviar un mail a joventut@altea.es o telefonar al 661689083.

L’activitat compta amb la col·laboració de Creu Roja Altea i amb docents altament qualificats.

Com ha indicat la responsable municipal de Joventut, Marta Lloret, “el curs està homologat i serà Creu Roja qui a la finalització del mateix entregue els certificats als assistents”.

 

Pin It on Pinterest