Select Page

L’èxit d’assistència de les edicions passades ha induït la regidoria de Joventut a organitzar una nova edició del Curs de Primers Auxilis per a joves d’entre 16 i 30 anys que serà impartit per Creu Roja Altea. Així ho ha anunciat l´edil d´àrea, Marta Lloret.

Segons les dades aportades per la regidora, esta 10a edició del curs tindrà lloc el proper 20 de novembre en horari de 9 a 14:00h, amb un nombre màxim de 15 participants, per la qual cosa cal la inscripció prèvia.

Les places al curs s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció i esta s’ha de materialitzar a joventut@altea.es  o telefonant al 627 472 083 des de hui  mateix.

Com ha indicat la responsable municipal de Joventut, “el curs està homologat i serà Creu Roja qui a la finalització del mateix lliure els certificats als assistents”. “Esta jornada formativa en primers auxilis per a joves compta amb el suport de l’IVAJ”, ha postil·lat la regidora.

Pin It on Pinterest